Träningsglädje när man tränar tillsammans!

Idag har jag unnat mig ett hårt träningspass med min PT. Det bästa är att jag denna vecka fick bjuda med mig någon på mitt pass, som en alla ♥ dag present från SATS. Jag säger bara: wow! Vilken träningsglädje när man tränar tillsammans – den blir liksom ännu mer, roligare, starkare och upplyftande!

Vi fick köra en utmanande och galet rolig cirkel, där vi själva fick dra/lämna över till den andra när det tog emot. Ett teampass med fokus på ben och puls – min favoritkombo!

Vi bjöds på totalt 100 armhävningar, 200 step-ups, 100 wallballs, 50 längdhopp på bosuboll, 50 burpees med bosuboll och avslutade med 120 boxjumps! Svetten rann, hjärtat pumpade och leendet var stort!
träningsglädje när man tränar tillsammans

Att försöka sig på en groupie efteråt var en skön upplevelse! Armarna skakade, vi försökte se allvarliga ut, men skrattet bubblade och tårarna rann av glädje!

Efteråt njöt vi av en varm skön bastu och lunch med massor av surr, prat om livet och skratt. Den här dagen var förutbestämd, vi fick träna tillsammans och efteråt skapa godsaker i mitt kök med ingredienser både jag och Kristin vunnit i en utlottning som yogin Monika Björn hade i samarbete med Active by Holistic.

Tack till min bästa PT-Anton som snickrade ihop passet och fokuserade på oss båda! Tack till min fina vän Kristin för en underbar fredag! En dag som jag kommer minnas länge!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.