En relation till yogan

Jag släpper in yogan allt mer i mitt liv, igen och det är både underbart och frustrerande. Genom yogan kommer jag närmre mig själv, utvecklas både fysiskt i kroppen men också i knoppen. Nu i mars tänker jag satsa på en relation till yogan med hjälp av fina Vevve – hon är en fantastisk inspiratör – på och av mattan!

Jag har hört vänner säga att de är för stela för yoga – att de först behöver bli mer rörliga, eller att träningsformen inte är tillräckligt utmanande – att det inte är träning. Varför lägga tid på yoga när man kan lyfta vikter på gymmet…?

Allt som behövs för att yoga är du och en matta. Det kan även vara skönt att få guidning in till yogan och med start på måndag 29/2 kör tidningen Yoga World tillsammans med Veronica “Vevve” Jäderlund igång en yogaboost i 30 dagar.

Det är enkelt att delta! Skriv upp dig för att få dagliga inspirationsmail, du kan även få en notis när en ny video släpps genom att prenumerera på Youtube-kanalen, såklart går du med i Facebook-gruppen för en nära kontakt med både Vevve och alla som deltar!

en relation till yoganJag är redo för en ny resa – på och av mattan!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.