Veckans matsedel v 9

Vilken härlig vecka som ligger framför oss! Den förra avslutades med fix och mys i vårt (nästan färdiga!!) kök. Jag njuter varje sekund av att vara i det vackra som faller på plats. Inspirationen kommer åter och jag känner mig mer spontan och lustfylld i köket igen.

Mitt i veckan firar jag min 38:e födelsedag och jag har önskat mig en favorit till middag – rödbetsbiffar med fetaostkräm…! Jag tänkte testa att göra egen pizza på tortillia-botten på fredag och hoppas att det blir en hit, tänker fylla min med zucchini, aubergine, paprika, rödlök, mozzarella och kanske tonfisk.  Vilken är din favorittopping på pizza?

Måndag: Spenatsoppa med vitlöksost, äggsmörgås
Tisdag: Kycklingbullar i röd curry / Acaibowl
Onsdag: Rödbetsbiffar med fetaostkräm och quinoa
Torsdag: Falafel i tomatsås, pasta, sallad
Fredag: Egengjord pizza
Lördag: Pankolax med broccoli och ingefärssmör, sötpotatismos
Söndag: Chili sin carne, fetaostkräm, råris

veckans matsedel v 9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.