Goodbye 37 – Hello 38

Idag har jag njutit, upplevt och varit närvarande min sista dag i livet som 37 åring. En dag som liksom fyllts av allt som kan rymmas i ett liv. Goodbye 37 – hello 38, jag är redo!

Dagen avslutades med en ljuvlig yinyoga där inget kändes svårt och jag “bara” kunde hänga med och smälta in i positionerna. Det är så häftigt det där, hur olika det kan vara från gång till gång. Det beror såklart på hur dagen varit och vad det är man bär med sig in i salen, idag har mitt mindset varit passion och allt har känts lätt, glädjefullt och enkelt att hantera. Därför kunde jag med passion ta mig an vad vi skulle göra på vår matta och andas, vara i nuet och bara vara.

goodbye 37 - hello 38

Snart kommer jag även berätta mer om ett beslut jag fattat, som kommer ge mig mer passion i mitt liv i höst, jag har hittat min glöd och är redo för nästa steg!

Imorgon ska jag fira livet – mitt liv – och se till att ge mig och min omgivning ett nytt fantastiskt år – med passion som ledord!

 

2 kommentarer till “Goodbye 37 – Hello 38”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.