Nya releasen av BodyBalance™ 72

Gåshud, tårar av glädje, passion och längtan! Det är vad den nya releasen av Les Mills BodyBalance™ 72 är för mig! När jag såg instruktörsfilmen skrattade och grät jag samtidigt, hade gåshud och tänkte Ska jag få göra detta?

Jag har älskat den nuvarande releasen och var nyfiken över hur den nya skulle vara. Efter att jag sett 72 och gått kvartalsutbildningen förra helgen kände jag – jag lär mig den snabbt och tar farväl av den andra, jag vill såå gärna ge denna till dig som kommer på klassen.

Nu har jag lyssnat på musiken – ohhh såå bra den är, kollat på filmen, övat och planerar att köra hela nya releasen senast om en vecka. Jag vill att det ska bli såå bra som den förtjänar att bli presenterad första gången. Jag hoppas att deltagarna kommer älska den lika mycket som jag, och tar den till sig!

Bara jag pratar om den eller tänker på den blir jag lycklig och får gåshud! Den är dynamisk, dansant, vacker, lekfull och stark! Hoppas att du får tillfälle att ta del av den, annars kan du titta på den korta snutten ovan och njuta ♥

BodyBalance™ 72

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.