Veckans matsedel v 10

En fantastisk vecka och helg har passerat och jag har njutit av den, lite extra eftersom det var min födelsedag. Jag blev så fint uppvaktad av mina killar och kunde inte ha haft en finare dag. I helgen ska jag fira den igen, med min familj – njuta av mat, rawfood fika och kolla på finalen av Melodifestivalen såklart.

Kommande vecka ska jag träffa en fin vän från min barndom – vi ska äta gott och sen träna BodyBalance tillsammans. Veckan bjuder oss på gamla, beprövade recept och jag ser särskilt framemot fredagens biffar – de är en favorit!

Måndag: Tomatsoppa med linser och sötpotatis
Tisdag: Panerad torsk med skaagensås / Middag med fin vän
Onsdag: Tacofisk med kokt potatis och ärtor
Torsdag: Lins- & rårisbiffar, myntasås, sallad
Fredag: Bönburgare i pitabröd, basilikaguacamole, sallad
Lördag: Fiskgryta med aioli, baguette med ost – Rawfood fika
Söndag: Morotspaj med feta & oliver

bönburgare i pitabrödVad har du för gott som väntar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.