29 februari 2016

Det var skottår i år, och den 29 februari 2016 var dagen jag tog ännu ett steg i att förverkliga min dröm och passion. Jag skrev och skickade in min ansökan och nu har beskedet kommit! Jag planerar för fullt för min höst och allt spännande jag vill fylla den med.

Det kommer bli krävande, roligt, utmanande och alldeles underbart! Det fina är att jag även kommer dela min upplevelse med två av mina inspiratörer, varav en är lärare för min utbildning!

29 februri 2016

Vad är det då jag ska göra? Jo jag ska gå utbildning hos Global Yoga för att bli yogalärare…! Iiiihh! Det känns såå bra! I varje cell i min kropp! Jag längtar så efter att få utmanas, utvecklas och lära mig mer. Det är häftigt att så tydligt känna i sin kropp vad det är man vill göra och vart glöden finns – att hitta vägar att ta sig fram på – och fortsätta drömma!

Global yoga

Jag har känt mig provocerad av när jag hör andra prata om att hitta sin passion och sin glöd, hur tusan gör man, plötsligt började tanken gro, jag tänkte den högt och sen så kom det så starkt till mig. Vart denna dörr leder och hur det blir har jag ingen aning om, men det känns oviktigt för tillfället!

Nu ska jag läsa in mig på litteraturen och flöda på min matta så mycket jag kan. Yogautmaningen med Yoga World och Veronica kunde inte ha kommit mer lägligt.

Passion är mitt ledord, och citatet: 
Do it with passion or not at all
är något jag försöker leva efter, både på och utanför mattan.

2 kommentarer till “29 februari 2016”

  1. Så härlig läsning! Gillar verkligen din blogg, du är en sann inspiration! Vad spännande med ett nytt kapitel. Ditt ledord och citatet – rakt in i hjärtat på mig. Så sant, så bra. Passion och kärlek är ord jag anammar i allt jag gör.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.