Veckans matsedel v 11

En fin vecka avslutades med att träffa en fin vän, som jag lärt känna via sociala medier. Så fint att man kan ha vänner nära, i telefonen och på datorn och sedan få ses på riktigt – kramas och prata. Tack för en härlig avslutning på veckan Cilla ♥

Under veckan som kommer testar och äter vi en massa nytt, med inspiration från Gröna februari. Eftersom lördagens fiskgryta fortfarande finns kvar att äta av, och vi har ingredienser hemma för att göra de planerade maträtterna så känner du kanske igen helgens paj 🙂

Måndag: Fiskgryta med aioli
Tisdag: Nikkaluoktasoppa
Onsdag: Halloumi- & zucchiniplättar med valnötscreme
Torsdag: Vegetariska bollar med solroskärnor, pasta, sallad
Fredag: Linsgryta med aubergine, bulgur, mozzarella
Lördag: Pasta Arrabiata
Söndag: Morotspaj med fetaost & oliver

veckans matsedel v 11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.