Min yogajournal

I höstas gav jag mig själv en prenumeration på den nya tidningen Yoga World. På köpet fick jag “Min YogaJournal”, vilken kom med posten i början av året, tillsammans med min första tidning.

Journalen har legat oläst och oöppnad i min bokhög, fram tills att utmaningen med Vevve drog igång för drygt två veckor sedan. Då kom det perfekta tillfället att börja använda den – och jag är glad över att jag gör det.

min yogajournal

Boken innehåller tänkvärda tankar, frågor och har ett enkelt upplägg – det svåra är att använda den varje dag. Jag älskar den! Jag skriver i den varje morgon på väg till jobbet och ibland på kvällen. Fast de dagar jag inte åker bussen och är hemma har jag inte lyckats få till det frekvent. Jag tänker att det är ok, det kommer med tiden – när yogan får ta allt mer plats i livet vill jag såklart skriva ner mina tankar om min practice.

Varje morgon skriver jag i Dagens intention och ofta går det snabbt att komma på vad jag vill fylla min dag med, som igår! Sprid din energi var intentionen, och det var precis vad jag gjorde. Trots motstånd och en del saker man inte kan rå på, spred jag min energi och glädje – vilket ledde till en skön känsla i kroppen på kvällen och jag somnade gott, trots en utmanande dag.

Tankens kraft är stark! Det man tänker mynnar ut i känslor och befästs i våra handlingar. Jag gillar att jag så tydligt märker när “jag är kapten på min båt” och skapar min dag.

Än så länge har jag inte utövat fysisk yoga (min sadhana) varje dag, men det blir en hel del BodyBalance iom den nya releasen. Snart sitter den och jag kan åter lägga in mer av annan träning igen. Då kommer yogan få ta allt mer plats – igen!

Om du ännu inte prenumererar på tidningen eller vill ha dig en egen YogaJournal, kan du klicka här för att starta din egen prenumeration!

3 kommentarer till “Min yogajournal”

  1. Pingback: Yogajul! – mina bästa juklappstips – Tala Ohm Yoga

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.