Veckans matsedel v 14

Kategorier Recept, Soppa/Gryta, Vegetariskt - biffar

Nu är det plötsligt vår, april och sommartid! Härligt – jag känner mig piggare tack vare ljuset och såklart har en veckas semester i fjälluften gjort sitt till. Kommande vecka kör jag extra klasser då jag hjälper en bortrest kollega. Det blir sena kvällar hela veckan för mig, vilket innebär extra planering av dagens måltider och att mannen min lagar all mat 🙂

Detta är vad som kommer serveras hemma hos oss:
Måndag: Broccolisoppa, äggsmörgås, grönsaksstavar
Tisdag: Färsbiffar med pesto / Apelsin- och mangomarinerad tofu, bulgur
Onsdag: Halloumi Stroganoff med quinoa
Torsdag: Lax med pesto och sötpotatismos
Fredag: Kikärtsgryta med grönsaker, quinoa och fetaost
Lördag: Fiskburgare med zucchiniraita, broccolisallad
Söndag: Rostade rödbetor med gröna linser, chevré (ugnsstekt kyckling)

När Emma la upp receptet med Halloumi Stroganoff för några veckor sedan sparade jag det genast i mina favoriter. Just den maträtten ser vi extra mycket fram emot i veckan.

Ikväll kommer mitt bidrag till Grön måndag – en fortsättning på Gröna februari. Vi fortsätter inspirera dig till mer “gröna” maträtter, första måndagen i månaden!

Veckans matsedel v 14

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.