Metamorfos – mina nya fjärilar!

Wiiee! Jag är så glad! Äntligen är min metamorfos klar, mina nya fjärilar är här och pryder min skuldra.

Min kinesiska drake, som jag tatuerade för 19 år sedan är ett minne blott. Jag har länge tänkt att jag vill ha något annat motiv, men inte vetat vad. Förrän i somras, då det kom så starkt till mig. Det är fjärilar jag ska ha! Resan hit har tagit många månader (och varit smärtsam), då jag behandlats med laser vid två tillfällen för att bleka draken. Ajajaj så ont det gör. En smärta som inte går att beskriva, men som med djupandning och tankar på annat ändå gick att ta sig igenom, dessutom var det klart på 15 min.

Att tatueras känns ju också, men på ett helt annat sätt. Jag tänkte på något klokt jag läst, som jag försöker applicera i vardagen när det känns tungt/svårt/motigt osv
Ja – det gör ont, stanna kvar i det och känn – det är ok.
Jag var i NU, i min kropp och kände vart nålen var på min kropp, vilken del av fjärilen det var som gjordes. Kroppens hormonsystem kickade igång efter ett par minuter, och jag kände hur jag översvämmades av dom i olika stadier – från att göra ont, till att vara bedövad, till att vara helt alert, sedan trött. Det var häftigt och jag “hjälpte” mig själv med min andning och mina tankar.

image

Efter 50 min var konturerna klara och jag fick titta i spegeln – såå nöjd! En stund att stå upp, gå omkring och fylla på med vatten innan det var dags för att färglägga. Jonas, min tatuerare hade fria händer och ritade upp fjärilarna på plats efter att jag visat vad jag gillar. Jag älskar dom och om ett par månader kommer jag fortsätta bygga på med fler motiv, och då kommer den allra sista delen av draken att försvinna.

image

 

1 kommentar till “Metamorfos – mina nya fjärilar!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.