Att landa

Jag har haft en ganska tuff jobbvecka, som bjudit på känslostormar, många arbetstimmar och sena kvällar. Jag vet att det går i vågor, och att ha 4 arbeten som är krävande i perioder (vilka såklart oftast sammanfaller) kräver att jag ser till att få min återhämtning. Att landa, i det som sker och att komma ikapp.

Jag är glad att jag har valt att ha olika jobb, vilka alla ger mig på olika sätt. Mest tacksam är jag över att jag “avslutar” min arbetsvecka med att åka till SATS Sollentuna för att hålla mina klasser Born to Move och BodyBalance. Jag kan komma dit med andan i halsen och vara stressad, för att känna hur jag slappnar av och landar. När instruktörsvästen kommer på och jag kliver in i salen är jag i mitt bästa jag. När jag åker hem är jag fylld av energi och kärlek, känner hur jag andas ner i magen igen, är skönt trött i både kropp och sinne.

Igår såg jag till att komma ut i naturen, med en termos kaffe och sällskap av podar i öronen. Solen sken i ansiktet och jag cyklade utan stress, på småvägar, grus och skogsdungar. Efter 1½ timme landade jag hos min frisör. Jag njöt, kände tacksamhet och glädje över att jag har möjligheten att styra mina timmar, även om det ibland blir körigt.

att landa

Jag har lärt mig att lyssna på kroppen och är bra på att se till att ge mig själv återhämtning och att landa i kroppen, därav blir det lite tyst på bloggen ibland. Nu när  våren och de allt ljusare månaderna ligger framför oss tänker jag se till att komma ut i naturen mycket mer, igen. Naturen hjälper mig att landa, att komma till ro och att vara närvarande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.