Yin yoga – hemma med Yogobe

Igår kväll hade vi kvällsmöte på jobbet. Det innebar att jag missade min favorit yin yoga med bästa gänget. Acaiskålen fick jag inte med mig hem heller då fiket stängt igen… Så jag fick vända på mina negativa tankar med att mixa ihop en god skål gott och blandat slurpfilibaba och sedan byta om till sköna kläder och rulla ut min yogamatta hemma i mitt vardagsrum.

Jag älskar att jag kan ta del av alla fantastiska klasser på Yogobe och njuta av yoga hemma . Även om motståndet till att rulla ut mattan ibland är stort är känslan efteråt osalgbar. Jag har nu yogat hemma två kvällar i rad och känner mig som en ny människa – jag vet att jag behöver detta och är tacksam över att jag prioriterar in en halvtimme för bara mig.

yogobe yin yoga

Häromkvällen körde jag en underbar klass med Simon Krohn – en ny favorit för mig. Först en kort meditation, vilken fick mig att lämna tankarna en stund och komma ner i kroppen. Jag fortsatte sedan med “Grow your roots” en helt fantastisk klass med fokus på fötterna och att lämna huvudet och landa i kroppen. Jag skrattade högt, och njöt av att koppla ihop mig med mig själv på ett nytt sätt.

Har du testat Yogobe? Om inte, jag har en länk där du kan få prova Yogobe i 14 dagar. Maila mig – hej@harligavardag.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.