Mindful Maj

Imorgon är det första maj, våren kommer med stora kliv och kanske ligger det en massa olika aktiviteter framför dig. Mitt i allt myller av energi som vibrerar tänker jag tillsammans med Healthy Living och deras utmaning Mindful Maj hjälpa mig själv att landa i nuet, vara mer närvarande och medveten.

Denna utmaning kommer perfekt  nu när jag på riktigt känner att jag vill arbeta med meditation och mindfulness. Jag har varit sugen länge, men inte vetat hur. 

Vill du också hänga på, inspireras och prova dina vingar? Så här gör du för att vara med:
1. Gå med i Facebook-gruppen Mitt healthy living.
2. Ge dig själv en stunds mindfulness varje dag. Det räcker med några djupa andetag.
3. Dela med dig av vad som händer – på Mitt healthy living eller på Instagram med hashtagen #mitthealthyliving, så ökar du dina chanser att vinna och sprider samtidigt skön energi i sociala medier.

Även om priserna som finns med i potten inte är min drivkraft i att vara med, är det galet lockande med en Training Camp i Järvsö med Cecilia Gustafsson, en camp jag sneglat på i över ett år men inte kommit till skott med att boka.

Ta månadens utmaning och gör den till det som du behöver! På vägen kommer en massa tips, hjälp och stöd. Välj det som ger dig mer andrum, närvaro och medvetenhet. Häng med  och gör det till din grej – vad är det som fyller dig med glädje och lugn?

Imorgon kommer jag starta min dag med Simon Krohns meditation från Yogobes skatter av klasser ♥

Mindful Maj

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.