Njutbart

Vilken underbar start på maj! Försommar, och så njutbart – både med värme och fyra dagars ledighet.

Jag ser till att fortsätta fylla på mitt må-bra konto och njuter av att få sova lite längre, umgås med mina barn, träna och laga mat (även om en av rätterna blev en mindre katastrof) och vara ute flera timmar. Jag tar tillfället i akt och noterar hur löven på träd och buskar slår ut allt mer för varje dag, hur gräset blir grönare och växer.

Det bästa jag vet är att vara i trädgården, även om den är liten så kan jag förlora mig själv i timmar där, påtandes, klippa, plantera och vattna. Idag fick jag sällskap av Elias som valde ut vilka blommor vi skulle köpa med oss hem och sedan fick i uppdrag att vattna och ge näring.

Även om det blir en del gnabb och tjafs, såklart mellan syskon, så är de mest glada och njuter lika mycket de. De har redan fått sommarben och håret solblekt. Tänk vilken fantastisk tid som ligger framför oss – sol, värme, grillkvällar, bad, skratt, cykelutflykter, utomhusträning, trädgårdsfix och säkert en del regn.
image

Vi har suttit ute och njutit av frukost, lunch och middag. Kvällens middag var crazy good och receptet kommer upp imorgon – lova mig att du testar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.