En bra start

Jag behöver verktyg för att ge mig själv en stund av närvaro varje dag. En stund då jag får landa i mig själv utan andra stimuli och intryck. En bra start på dagen blir mitt kommande fokus och i den bästa av världar skulle jag hinna med allt nedan, men EN sak av de är mitt mål att göra varje dag framöver.

Det är så mycket tjatter i huvudet, intryck från skärmar, tider att passa och livspussel att lägga att det kan bli svårt att känna efter vad jag behöver och vart jag är på väg. Under maj månad, då jag började med medveten närvaro och meditation upplevde jag att det gjorde skillnad, eller när jag i mars skrev i min yogajournal, eller när jag för två år sedan gick upp tidigare på morgonen för att yoga 15 min innan jag väckte familjen.

En bra start

Det viktigaste för mig är att vara i stillhet, att vara med mig själv en stund. Lyssna inåt och stämma av hur jag mår. Då blir jag en trevligare kollega och en bättre mamma – när jag är sann mot mig själv.

Jag tänker att jag startar min vana nu medan det fortfarande är ljust tidigt på morgonen, att jag skapar en vana nu. Som i mörkaste november kommer kännas självklar för att jag gjort den så länge!

Jag har hittat två nya favoriter på Yogobe – flöden som är 5 min vardera vilka från och med nu startar min morgon. Ett par minuter med min yogajournal antingen innan frukosten eller på bussen på väg till jobbet. Det blir en bra start på dagen!

Om Du är nyfiken på yoga och Yogobe har jag en kod som ger dig 14 dagar gratis. Maila mig om du är intresserad!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.