Hur vill du ha det?

Jag har funderat över Veckans matsedel och tänker att Du som läsare säkert vill bidra med hur du vill ha det! Jag har dels samlade matsedlar – med bara listor på vad vi lagat. De hittar du under fliken här ovanför. Jag har dels blogginlägg för (nästan) varje vecka med taggen Veckans matsedel, där du får länkar till flera av recepten.

Jag lägger en del tid på dessa inlägg, då jag vill inspirera Dig till snabblagad mat. Jag har många besökare på bloggen som kommer för recepten jag delar med mig av, och önskar att få Din hjälp med hur du vill att de ser ut i fortsättningen.

Berätta för mig, vill du ha den kvar? Hur skulle du önska att mina inlägg för veckans matsedel såg ut? Vad ska den innehålla?

Vill du ha kvar Veckans matsedel?  
Ja
21 Vote
Nej
0 Vote
I en annan form
0 Vote

 

Vilken dag vill du att jag publicerar inlägget i fortsättningen? Vi skriver och planerar för veckan på söndagar och du har tidigare kunnat läsa vår matsedel på måndag morgon.  
Söndag kväll
20 Vote
Måndag morgon
1 Vote

 

rösta på veckans matsedel

Rösta gärna ovan, lämna kommentarer med dina tankar eller maila mig på hej@harligavardag.se
Etiketter:

1 kommentar till “Hur vill du ha det?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.