Overnight oats med jordnötssmör och vaniljprotein

annonslänk_2Häromdagen såg jag ett inlägg på Instagram med ett recept på en overnight oats. Den lät såå god och när jag nu fått mitt paket från Bodystore med en massa fina produkter från Vitaprana passade det perfekt att testa receptet. (Paketet fick jag som tack för att jag under juni spred mina recept i #junispirar och Mitt Healthy Living)

Denna overnight oats innehåller både jordnötssmör och proteinpulver – något jag inte testat att ha i min frukost förut, även om jag gärna toppar med jordnötssmör. Jag älskar som bekant att förbereda frukosten på kvällen innan, så kan jag i lugn och ro toppa den på morgonen och sätta mig att njuta. Denna frukost blandades ihop på några minuter och sedan hällde jag upp den i en skål, tog fram blåbär ur frysen och hällde upp separat.

Overnight oats med jordnötssmör och vaniljprotein
Overnight oats med jordnötssmör och vaniljprotein:
– 1 dl havregryn
– en knapp dl turkisk yogurt
– 1 dryg dl vatten
– 1 msk chiafrön
– 1 msk vaniljproteinpulver
– 1 tsk jordnötssmör
Lägg i en skål och blanda/vispa ihop. Häll upp i skålen du vill äta den ur och ställ kallt över natten. Toppa med bär, skivad banan eller annat du föredrar. N J U T!

Passande nog såg jag att det just nu pågår en kampanj på Vitapranas produkter på Bodystore – så passa på att köpa hem ekologiska produkter, kanske för att göra denna overnight oats!

Detta inlägg är inte sponsrat, och innehåller mina egna tankar och ord om produkterna efter en första smakning! Jag köper däremot många av mina tillskott, pulver och superfoods från Bodystore, då de har ett brett utbud och bra priser samt snabb leverans. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.