Inspirationsdag!

I helgen var jag på SATS GX training day. En inspirationsdag för instruktörer där vi bjöds på fyra olika träningspass och en föreläsning. Jag hade svårt att välja bland de klasser som erbjöds under dagen då det var flertalet stjärnor på plats såsom Magnus Ringberg, Monika Björn, Jenny Widegren, Ari Lipponen mfl.

Jag lät hjärtat välja och det blev en fantastisk dag med tre yogaklasser och nyheten MOVE! som jag redan testat en gång. Idag hade vi äran att träna den med upphovsmakarna Anila och Jari. Klassen är så krävande, utmanande och lekfull. Alla muskler i kroppen kopplas på eftersom den är ovan vid rörelserna som utförs över golvet enbart med din kropp som redskap. Svetten lackar och leendet är stort – en träningsform jag älskar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.