Biljetter till Yoga Games 2017

Woop woop!! Jihaa å allt annat en säger när det känns gött i kroppen! Jag har köpt mina biljetter till Yoga Games 2017 och det känns galet bra! I år var jag där i egenskap av ambassadör för Prana Festival som ägde rum nu i helgen. På årets YG deltog jag på 2-3 klasser varje dag – men i februari 2017 blir det fem klasser per dag ♥

Min bokning är lite enkelspårig vad gäller att gå på olika instruktörer, då jag har bokat in mig på:
3 klasser med Rusty Wells (tänk om jag inte alls gillar honom..!)
2 med Simon Krohn
2 med Johanna Andersson
2 med Shay Peretz
1 med Ulrica Norberg.

Åhh vilken magisk helg det kommer bli!

biljetter till yoga games 2017

Johanna Andersson från YG 2016

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.