Min unalome

Idag var dagen då jag fick min unalome på min underarm! En unalome står för individens resa genom livet för att nå upplysning (min tolkning). Jag påstår inte att jag är upplyst eller färdig med mitt resande i livet – men kände så starkt för denna vackra symbol och ville ha den någonstans där jag kan bli påmind om vad som är viktigt i livet.

Resan jag befinner mig på i mitt liv handlar om närvaro, vilket jag förstår än mer ju mer jag läser Eckhart Tolles bok “The power of Now”.  Därför kändes det ännu bättre att göra denna tatuering nu, när jag är mitt uppe i resandet.

Jag, som inte ens kan rita, ritade upp min tatuering för någon vecka sedan och mailade den till Jonas, som även gjorde mina fjärilar i våras. När jag kom imorse höll han som bäst på att göra den klar och vi gjorde vissa justeringar innan det var dags.

Jag älskar den – den är såå vacker! Jag läser den nerifrån och upp och för mig betyder den: mitt liv bottnar i kärlek, tar mig ut på livets stigar och en snirklig resa, genom det svåra växer det vackra och kan blomstra, jag blir ett med det som är.

min unalome

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.