Det är som det ska

Imorgon är det dags för del två på min yogalärarutbildning med Global Yoga. De fyra veckorna sedan sist har gått galet fort och också långsamt. Jag känner mig spretig idag, sista dagen innan vi ska ses igen.

Min längtan efter helgen är stor, förväntningarna på vad som kommer att ske dessa dagar – både på plats och inom mig, jag vet att jag gjort vad jag kan och det är som det ska. Förutsättningarna med min halsfluss som kom mitt i allt gjorde att jag fick tänka om, släppa taget och bara vara i det som var.det är som det ska

Jag upplever mig själv och mitt liv på ett nytt sätt, med ny närvaro sedan förra helgen och dessa veckor som har gått. Att fördjupa mig i Eckhart Tolles magiska bok The power of Now och läsa The Yoga Sutras har skakat om mig. Det har tagit massor med tid att ta mig igenom böckerna, för att omsätta det jag läser till mig och mitt liv. Många aha, jaa, mmm och en del näe. Jag har även Tolles bok på svenska och vill ta mig an den så snart jag kan.

the power of nowKan hända det tar ett par dagar tills vi hörs igen – nu ska jag förlora mig själv i kommande dagars upplevelser, på och utanför mattan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.