Älskar du dig själv?

Att lära känna sig själv är en spännande och ibland smärtsam upplevelse. Att ge mig själv tid till att landa i allt som är jag, inte ta reda på varför – utan bara vara, känna och kanske förstå. Att samtidigt känna en stark kärlek till livet och mig själv.

lara-kanna-sig-sjalv

När orden inte behövs, eller ens finns för att sätta ord på vad det är som sker. När jag får utrymmet i att bara vara utan att dela med mig, förklara eller försvara – då händer det kittlande saker inuti.

Det här är jag! I allt vad jag är. Tillåter mig att vara. Begränsar mig att vara. Fullkomlig. Perfekt. Glad. Arg. Fnittrig. Ledsen. Vacker. Ful. Tar plats. Gömmer mig. Denna andra helg tillsammans med mina 15 vackra själar och riverguides under Global Yogautbildningen har fått mig att K Ä N N A mig själv inifrån och ut, med frustration, irritation, skratt och så mycket kärlek.

Älskar du dig själv

Jag börjar på riktigt kunna se mig själv i spegeln och känna att jag älskar mig, i allt som är jag. Älskar du dig själv?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.