Boostober

September var en månad som gick alldeles för fort. Jag hade närvaro i min vardag men hann ändå inte riktigt med att njuta av naturen och att den vackra hösten gjorde intåg. Nu är det oktober, som för min del handlar om att boosta mig – boostober!

boostober_1

Jag har bestämt mig för att njuta desto mer och vara ute så mycket det finns utrymme till. Igår var äntligen hela min familj samlad igen och jag hade längtat efter den lördagen, att få sova ut, äta frukost tillsammans och se vad dagen hade att erbjuda.

Det blev en lördag fylld av boost – för kroppen, knoppen och själen!

  • jag njöt av en smarrig frukost med tända ljus
  • var ute på en 2 timmars lååångpromenad i skogen
  • badade ett hett bad och läste Simon Krohns bok “Närmare något” och
  • mös i soffan med mannen min med te, lördgasgodis och en romantisk film.

Massor med boost alltså! Jag vaknade idag upp med mer energi i kroppen och tänker att jag ska bevara den, genom att vara. Inte genom att göra en massa saker, borden och måsten. De kan gott vänta! Istället ska jag njuta av en ledig dag och vara ledig med närvaro.

För massor med inspiration – dagligen eller när du vill – häng på i Facebookgruppen Mitt Healthy Living där varje månad har ett eget tema.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.