Kärlek till varje release – BodyBalance74™

I september var jag på utbildning av den nya releasen av BodyBalance74™. Det är alltid dubbla känslor för mig inför en ny release, så även denna gång. Som vanligt åkte jag från kvartalen (det kallas så på utbildningen) med en skön känsla och längtan efter att lära mig releasen för att kunna ge den till mina deltagare.

Sjukdom och fokus på min yogalärarutbildning kom emellan innan jag kunde leverera klassen. En och halv dag med koreografiplugg, sen satt den i kroppen. Musiken är (som vanligt) helt fantastisk! Rörelserna vackra och stundtals ganska utmanande fysiskt. Det finns utrymme för alternativ som passar var och en och den feedback jag fått är bara positiv av mina deltagare.

Om du vill lyssna på musiken, kolla låtlistan nedan och sök efter låtarna på Spotify eller Youtube! Love!
14425431_10154457910714070_1945396036747577243_o

Det är helt otroligt hur skaparna av klassen kan lyckas överträffa sig själv varje gång. Ikväll är det dags för ännu en magisk klass (SATS Väsby 19-20) och jag hoppas på mindre teknikstrul än sist och en klass där jag får komma in i mitt flow och leverera en klass med närvaro och kärlek!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.