Mer, mer, mer yoga!

Mer yoga i mitt liv! Jag är så glad över att jag gått grundutbildningen till Global Yogalärare och håller som bäst på att utforma min klass, sätta ihop musiken och ska så småningom filma min klass för att skicka in den och få min certifiering! Såå spännande!

Jag har redan hållt min första yogaklass, då jag hoppade in för en kollega och höll en 45 min anpassad Yoga för atleter klass på SATS förra veckan. Det var galet kul och jag har fått mersmak över att sätta min egen klass! Många timmar att förbereda och tänka, känna och inse att jag kan.

I november är det dags för ännu mer yoga! Jag har anmält mig och tillslut få plats på YinYoga Workshop genom Global Yoga! Ser såå framemot denna helg som kommer spenderas med en lärare jag följt på Instagram sedan länge och dessutom kommer dela helgen med några av mina kursare från grundutbildningen samt kommer ha en fin vän boende hos mig då hon också ska gå kursen!

Jag älskar yinyoga och vad det gör med mig – med min kropp och mina tankar! Jag har siktet inställt på att få instruera både yoga och yinyoga i januari och är förväntansfull över allt som det innebär.

Mer yoga
I veckan kom kurslitteraturen och jag har redan bläddrat i boken och känner ett stort sug!

2 kommentarer till “Mer, mer, mer yoga!”

  1. Hej! Jag blir så nyfiken på och skulle vilja ta del av musiken du har på yogapassen. Är det möjligt att du delar med dig av? Tack på förhand!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.