PMS-podden på TV4

PMS-podden hade premiär för drygt ett år sedan, jag skrev om dom då och du kan läsa om det här. Det har blivit 50+ avsnitt och jag längtar till varje torsdag, då det släpps nya avsnitt. Om du ännu inte lyssnar på denna underbara, igenkännande, nakna och ärliga pod – sök efter den i den app du använder för att lyssna på podcasts!

Sedan några avsnitt tillbaka kan man även se Jenny och Charlie då de spelar in med video också och lägger ut på Youtube! Blir så glad över att se dessa underbara kvinnor, som jag hade lyxen att träffa förra året i november. Igår kunde man även se och höra dessa fantastiska kvinnor på TV4 då de var med i Nyhetsmorgon och pratade om PMS.

pms-podden-tv4

Jag är så glad över att vi (kvinnor) tar plats och pratar öppet om detta, både med familjemedlemmar, kollegor, sociala medier och i TV.

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.