Större än igår

Tyst på bloggen ett par dagar, igen. Mina dagar i veckan har gått  i ett nafs och jag har njutit av varje stund. Särskilt de stunder jag delat på mattan med fantastiska deltagare som modigt och nyfiket tagit till sig av yogaklassen Creating space, som jag inlett och avslutat med orden från större än igår av Sofia Sivertsdotter.

Större än igår

Att få dela med mig av min klass, mina ord och anpassa mig efter de jag har framför mig har varit en sådan lyx! Jag är ödmjukt tacksam för att en annan människa låter mig guida den igenom ett flöde som utmanar och öppnar upp. Kärleken jag fått ta emot under och efter klassen har fyllt mig och jag har lämnat salen med stort hjärta.

Om två veckor ska jag filma min klass för att skicka in den och få den/mig utvärderad av lärarteamet på  Global Yoga. Förhoppningsvis har jag min certifiering inom kort.

Idag är dagen att lämna det gamla. Kasta loss, rensa ut, hitta orden, våga bortom vardagens lunk. Minnas att utvecklingen vill framåt, längtar framåt, drar dig framåt. Inte kan något annat än bragder, framgång och sinnesro…

…Hitta styrka där du igår såg svaghet och problem. Leta dig fram till handtaget, öppna dörren och låt luften strömma in, andas nya andetag och förnim en djup frid som vilar i vissheten att livet älskar dig.

Utdrag ur Strimmor av ljus av Sofia Sivertsdotter

Större än igår_2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.