Ett snabbt Hej!

Hej! Väldigt tyst från mig de senaste veckorna. Jag har haft långa dagar på jobbet, möten och samtal med kollegor och föräldrar, vilket innebär att jag haft lite tid till att sitta ner och få tankar på pränt, skriva ut matsedel eller dela musik som gör gott med dig!

Idag är min första lediga dag på två veckor och det känns i kroppen på alla sätt. Idag ska jag se till att fylla mig med ny energi och göra saker jag mår bra av, samt förbereda inför helgens inspelning av min klass för certifiering, och hålla min första yinklass!

Det kräver sin förberedelse, men jag känner mig lugn och trygg. Vilar i att det kommer bli awesome och håller tummarna för att kameran spelar in och gör det den ska imorn.

instagram

Vill du ha snabbare uppdateringar är du välkommen att följa mig på Instagram, där det blir några inlägg per dag och recept på frukostar bla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.