YinYoga med GlobalYoga

För två veckor sedan gick jag en två dagars workshop i yinyoga med GlobalYoga. Helgen var en helt annan upplevelse än under grundutbildningen. Vi började varje dag med en 90 min yinklass för att sedan fördjupa oss i positioner, assistering och upplägg.

YinYoga_1

Bild lånad av vår lärare Kajsa, tagen under första dagen i vackra men k a l l a lokaler

Det finaste med helgen var att få dela den med min vän, som även bodde hos mig under helgen. Att få umgås, prata och yoga en hel helg är något jag bär med mig med värme!

yinyoga_2

Två hemuppgifter fick vi med oss hem, och jag blev först väldigt stressad över den ena, men efter att jag landat i uppgiften och ordnat med detaljer kändes det mest spännande. Jag ska vid fem tillfällen hålla en yinklass och efteråt få feedback av deltagarna. Det första tillfället har redan varit, och idag är det dags för gång två.

Den andra uppgiften var att själv ställa mig på mattan i 25 dagar, och skriva dagbok över min sadhana. Det har satt igång spännande saker i min kropp, och spänningar släpper och även om jag känner motstånd till att möta mig själv och låter monkey mind ta över mig så hör jag mig själv.

Yinyoga_3

Jag älskar vad denna höst har gett mig, vad jag har gett mig möjlighet till att bli! Min resa har börjat och jag känner mig så lugn i det som pågår. Känner tillit och längtan efter mer! Jag har redan bokat in mig på en ny utbildning med GLobalYoga i vår, då kommer jag djupdyka i yogans filosofi med fantastiska Simon Krohn och Johanna Andersson!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.