YogoMove på Allt för Hälsan

Igår var jag med på ett fantastiskt event YogoMove på Allt för Hälsan mässan. Det var Yogobe som anordnade detta och jag fick njuta av fyra olika klasser med fyra fantastiska lärare, vara två är mina favoriter att flöda med online hemma i mitt vardagsrum.

YogoMove på Allt för Hälsan Morgonen startade med en mjuk klass med Milla Floryd som lämnade mig jordad och lycklig. Den var lekfull och vi rörde oss 360° runt mattan och lirkade oss in i kroppen. Efter kramar och prat med denna fantastiska yogi var det dags för en lekfull stund tillsammans med urstarka Matthew Griffiths. Han är såå kunnig och förmedlade massor av kunskap medan vi lekte barfota på golvet.

Sedan blev det ett nytt möte då jag fick flöda en Garuda Basic klass, med Carita Lesche, en för mig ny instruktör. Jag älskade klassen, även om den bitvis var utmanande och jag fick ställa om mitt andetag till att andas ut genom munnen, vilket var svårt att komma ihåg. Jag kände mig graciös under klassen och hade en lätt känsla i kroppen.

Att få avsluta förmiddagen med fina Anna Gordh Humlesjö på temat Heart Flow var underbart. Hon har ett särskilt sätt i sitt sätt att prata, röra sig och hon når djupt in mig. Klassen var lugn, stillsam men ändå utmanande och värmande. Jag använder mig ofta av hennes citat Breathing in I arriwe to my body. Breathing out I am home vilket hon sa under klassen <3

Tack för ett fantastiskt ordnat event Yogobe och tack Jennifer för att jag fick dela det med dig vid min sida.

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.