Jag släpper taget

Intentionen och temat för mina yinklasser, både hemma för mig själv och när jag håller klass, är “Jag släpper taget”. Fokus ligger på höfter och en del bröstöppnare. I våra höfter finns det så mycket samlat – känslor och stress samt att vi sitter alldeles för många timmar om dagen.

jag släpper tagetJag har nu instruerat två yinklasser och jag älskart! Jag har genom FaceBook fått ihop ett gäng nyfikna yogis som vill prova på något nytt och låter mig guida dom in i positioner och sin egen kropp. Att möta dom efteråt med deras frågor, funderingar och upplevelser är såå häftigt! Jag lär mig så mycket och är tacksam över att få deras tankar till mig, så att jag kan utvecklar i min nya roll som yinyogalärare.

jag släpper taget

Nu går jag, och alla andra instruktörer, och väntar på nya schemat med spänning! Jag har aningar om vad som väntar mig i januari och jag längtar efter att få hålla fler klasser och sprida yoga och yinyoga till fler. Redan nästa vecka ska jag och en kollega hålla en 90min klass tillsammans där jag instruerar yin och hon yang, tillsammans kommer vi kunna assistera deltagarna in i positionerna och efteråt bjuda dom på fika.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.