Jag ska unna mig en spadag

Imorn är det dags för en unnardag! Efter allt slit denna höst med spännande erfarenheter och utmaningar kliver jag in i december med fokus på återhämtning, ja jag ska unna mig en spadag.

Kalendern är rensad från all typ av arbete imorgon, och jag har bokat mig på en akupressurmassage och en ansiktsbehandling på Fridens Hälso Zenter, efter tips från Anna-Karin tidigare i höstas!

Jag tycker jag har blivit bra på att se till att ge mig själv lite lyx, saker för att fylla på mig. Det behöver ju inte vara något som kostar, naturen är som bekant min bästa återhämtning – men ibland är det skönt att få vara i någon annans händer för en stund.

Unna mig en spadag

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.