BodyBalance™ Yoga och Yin

Mina kommande klasser på SATS för våren är nu klara. Jag ser så framemot att fortsätta hålla BodyBalance™ två gånger i veckan, om än på ny tid i Sollentuna. Min största utmaning är att hålla en morgonklass i Yoga på 45min, men ohh så härligt det ska bli. Jag själv är en kvällsyogi och det är inte ofta jag yogar på morgonen, så det ska bli spännande att sätta sig och skriva klassplan och göra musiklista.

Jag ser särskilt framemot att hålla 60 min Yin på söndagsmorgnar i Väsby, och det pirrar av längtan att få hålla klasserna med nyfikna yogis. Yin har verkligen tagit en stor plats i min kropp och i mitt hjärta. Att få feedback efter varje klass jag hållit nu de senaste veckorna för att öva, får mig att förstå vad yin kan göra med en både fysiskt och mentalt.

Just nu håller jag på att sätta koreografin i de sista låtarna i senaste releasen av BodyBalance™ 75 och den är såå vacker, att jag får gåshud. Första gången såg filmen så grät jag av lycka över tanken att få dela denna med mina deltagare.

Från 2 januari är du varmt välkommen att träna med mig på följande tider:
Måndag 19-20 BodyBalance™ SATS Väsby
Tisdag 18:30-19:30 BodyBalance™ SATS Sollentuna
Torsdag 7-7:45 Yoga SATS Sollentuna
Söndag 9:15-10:15 Yin SATS Väsby

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.