Veckans matsedel v51

Det är sent söndagskväll i fjärde advent. Jag har nedräkning till efterlängtad och välbehövlig ledighet, som många andra. Bara tre arbetsdagar innan jag och min familj får långledigt tillsammans. De flesta borden är gjorda, och under helgen har vi ägnat oss åt lek, vila, några få borden och men mest en massa återhämtning.

Kommande vecka blir det lättlagad mat och fokus på att fixa med det sista inför julbordet, vilket vi har gott om tid till. Genom att förenkla får vi tid till att göra annat än att stå i köket, även om det är underbart så väljer vi nu att lägga tiden på annat.

Måndag: Grönkålssoppa med ägg
Tisdag: Lax med röd curry och broccoli, råris
Onsdag: Risotto
Torsdag: Tacos
Fredag: Vegetariska julbullar med kokt potatis, brunsås, lingon
Lördag: Julmat
Söndag: Broccolipaj, sallad, keso

Vi får se när nästa matsedel kommer upp igen – det finns otaliga matsedlar att leta bland och inspireras av på bloggen, och flera med recept att följa. Kanske att jag mest delar med mig av nya recept framöver, än att skriva vår matsedel till dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.