Jag kan flyga

Efter en krävande dag på jobbet, som dränerade mig på all energi var det fantastiskt att få uppleva att jag kan flyga under kvällens BodyBalance™. Jag höll hela nya releasen av BodyBalance™75 ikväll – en magisk release som är såå vacker, lekfull och utmanande. Jag var lite pirrig innan klassen och var på plats i god tid för att öva lite, samla mig och hitta gnistan jag får av att ta på mig instruktörsvästen.

I en av styrkelåtarna får vi vid tre tillfällen testa på kråkan/crowpose/bakasna och jag har nog innan ikväll bara lyckats flyga en microsekund, men ikväll flög jag i flera sekunder och flera gånger! En fantastisk känsla i hela kroppen, och det var många skratt i salen ikväll, några rynkor i pannan och en del leenden. Att jag kom av i låt 4a är glömt och förlåtet – jag tog oss igenom alla låtar med passion och närvaro och längtar tills nästa gång!

Jag är så tacksam över att få dela detta koncept och att få guida deltagarna in i positioner de annats kanske inte skulle prova. Om du ännu inte testat BodyBalance™ se till att göra det snart för denna release är helt underbar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.