Jag ska kasta mig ut och flyga!

Apropå mitt förra inlägg Jag kan flyga kommer ett till på liknande tema! Rädsla och prestationsångest har hållit mig tillbaka under flera år. Tankar såsom  vem är jag att byta profession, vem skulle vilja anlita mig, är jag tillräcklig… med små steg under lång tid mot att bli den jag vill vara har jag under de senaste åren utbildat mig till gruppträningsinstruktör, kostrådgivare, BodyBalance instruktör och nu senast yoga och yinyoga lärare! Det är dags för mig att kasta mig ut och flyga i vår – jag ska läsa till Personlig Tränare…!

I början av maj är jag (förhoppningsvis) licensierad PT genom The Academy och jag vet ännu inte vart livet kommer ta mig. Jag har börjat höra mig för – men det är lång tid kvar tills dess och med tiden kommer det att visa sig vilken väg jag ska gå.

Tacksam och ödmjuk över de vägar livet bär mig på, de hinder jag möter och tar mig förbi, de lyckorus jag njuter av när jag klarar av saker och när det faller på plats för mig. Jag har fantastiska människor att tacka för att jag idag är den jag är och har möjlighet till att utforska nya vägar – tack från botten av mitt hjärta! För att ni frågar, utmanar, peppar, tror, lyfter och satsar på mig!

Den här texten ur  Strimmor av ljus av Sofia Sivertsdotter har jag läst för mina deltagare på yin varje söndag – den passar mig alldeles perfekt just nu.

Så kom dagen då drömmarna inte kunde vänta
Solens strålar drog dig uppåt som en blomma
Du visste inte längre vad rädsla var
Du fick bråttom
Gjorde dig av med skuggornas bagage och sprang
Inte på flykt utan av iver att verkställa ditt livsverk
Visste att den sanna friheten skulle finna dig
Att din inre övertygelse skulle öppna ditt hjärta, öppna många hjärtan
Visste att du kunde flyga, utan någon annan kompass än den inre
Du kastade dig ut och flög

Jag ska kasta mig ut och flyga!

 

1 kommentar till “Jag ska kasta mig ut och flyga!”

  1. Det kommer passa dig utmärkt. Jag kommer anlita dig (om Du kommer köra onlinekunder) ?❤️? stort lycka till. Och så önskar jag dig en riktigt god jul och Gott nytt år ???❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.