En skidåkares bästa vän

Vi har varit i Kungsberget i tre dagar och åkt skidor. Tre dagar fulla med skratt, åk i backarna och njutning av att vara ute. Jag älskar att känna att kroppen orkar åka åk efter åk, att känna mig stark och med kontroll på kroppen. Det har inte alltid varit så, jag har fått jobba upp min styrka i benen, men känner fortfarande av att jag är ojämn i kroppen, att den ena sidan tar över. Så det är i läxa till mig själv – att balansera upp mina obalanser! Efter många timmar i backarna finns det bra saker att göra för sig själv och en skidåkares bästa vän är, enligt mig yoga och foamroller!

Kungsberget
Då jag inte hade tillgång till wifi i stugan vi hyrde fick jag släppa idén om att flöda med Yogobe (du kan få testa gratis i 14 dagar om du använder länken) och valde istället att landa i yin framför brasan. Mina favoriter att landa in i och som kommer åt de ställen där min kropp behöver är hel sadel och grodan. Som tur var fanns det stora sköna kuddar att vila in i positionerna mot. Att rulla mina ömma ben mot foamrollern var inte särskilt angenämt men gjorde benen så gott!

En skidåkares bästa vän

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.