Mitt 2016 – ett år av utveckling, motstånd och massa kärlek!

Sista dagen på året och jag gör som de allra flesta – tittar tillbaka på året som ligger bakom mig och summerar det som varit för att kunna blicka framåt in i ett nytt år. Mitt 2016 har varit ett år av utveckling, motstånd och massa kärlek!

Några av mina favoritrecept som publicerats under 2016 är: cahewyoghurt, semla goes chiapudding, raw choko-raspberry cake, whitebeanbrownie med nötter, rawfoodfika jag bjöd på till min födelsedag, pumpkin cheesecake, bönbrownie på svarta bönorovernight oats utan mjölk!

Jag började året med att berätta om varför jag tränar och om glädjen i att följa mitt hjärta. Hjärtat har varit min vägvisare under året. Jag har följt mina drömmar och har tagit både små och stora steg för att växa som människa. Önskan om att få hålla fler klasser slog in, ganska snabbt, längtan efter att utvecklas mer som instruktör blev stor och under hösten blev jag certifierad yogalärare och yinyogi genom Global Yoga. Det har fått mig att möta motstånd i mig själv men ochså en massa kärlek. Jag har kommit att förstå mig själv på nytt sätt och älskar att vara i ett flow under klasserna, att själv skriva ihop klasser, såsom Creating Space och sätta musik till är så utvecklande!

I februari skrev jag inlägg på temat vegetariskt tillsammans med flera andra bloggare under Gröna Februari – finns en del bra inlägg under den fliken att läsa. Jag hade också gläjden att delta på mitt första Yoga Games då jag var ambassadör för Prana Festival och kombinerade det med massa yoga.

Under våren drogs det ihop i mitt bröst igen och jag blev för tredje gången i mitt 38 åriga liv sjukskriven pga stress och utmattning. Det skulle kunna ses som ett nederlag och att jag inte lärt mig, men jag känner mig otroligt stärkt i det som hände och har äntligen hittat hem till mig själv. Mycket genom att ta mig tid till ingenting, att vara i naturen, meditera, kramas och prata med människor jag tycker mycket om. När det blir svårt är det skönt att ha människor som finns för en och ställer upp – jag är såå tacksam för det! Jag valde också att göra en paus i bloggandet under hela sommaren och fokuserade på annat

Under året genomgick jag också en fysiskt förändring då jag äntligen fick mina fjärilar och min unalome tatuerade!

Efter yogautbildningen i september var jag som vidöppen för allt runtomkring i min omgivning – en fantastisk känsla och mycket berodde på att jag ställde mig på mattan varje dag och mötte både mig själv, mina tankar och mina motstånd. Älskar livets dynamik och det som sker, för det får mig att uppskatta livet så mycket mer. Jag började även delge mig av Musik som gör gott och det finns numer 12 låtar presenterade i den kateorgorin. Alla låtar finns i en låtlista på Spotify – vilket jag kommit att älska än mer. Gillar att få en mix med samlade låtar utifrån vad jag lyssnat på en gång i veckan – det finns många nya guldkorn att hitta!

Inför det nya året ser jag särskilt framemot att hålla fyra klasser i veckan – det kommer att utveckla mig enormt! I början av maj är jag, förhoppningsvis, certifierad PT och det kommer öppna upp nya dörrar för mig som jag inte vet vart de leder.

 

Året sammanfattas fint med orden – Jag kan flyga! Jag ska kasta mig ut och flyga! Det kanske får bli kommande års ledord för mig…!
Gott Nytt 2017 önskar jag dig!

2 kommentarer till “Mitt 2016 – ett år av utveckling, motstånd och massa kärlek!”

  1. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver om hur stressen leder till utmattning och sjukskrivning. Jag tror precis som du på att våga vara i ett ingenting. På att ge sig själv tid och utrymme. Det svåra är att kontinuerligt försöka ge sig själv tid till det i vardagen, även när allt snurrar på i hög fart och det finns många krav och måsten. Önskar dig ett 2017 där du får flyga högt!

    1. Tack Maria!
      Det är en utmaning att göra just det i vardagen. Jag hoppas och tror att genom att skala bort och samla ihop mig i min profession kommer det bli lättare att vara mer av mig själv 🙂
      Önskar dig ett fint år!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.