Parinama – transformation – Flawless!

Det nya året i full gång och jag håller nu 4 fasta klasser i veckan. Intentionen för min 45min yoga och 60min yin är samma, men med lite olika ingång. Parinama är sanskrit och betyder transformation och förändring.

Under min 45min yoga låter jag deltagarna flöda cirkulärt 360° på sin matta,  och vi svettas till låten Flawless av George Michael som var inspirationen till klassen. Att få transfomeras runt, bakåt och framåt och vara uppochner. Älskar klassen, musiken och känslan i kroppen och hoppas att deltagarna gör detsamma. Kommande två fredagar har jag äran att vikariera på 60min yoga och förlänger då Flawless med något extra varv på mattan och lägger till skön yin i slutet innan vi landar i savasana.


Min yin på söndagmorgnar är helt ljuvlig! Att få guida en överfull sal med yogis, in i sig själva och att uppleva och acceptera förändringen som sker i kroppen – jag får gåshud! Energin i rummet, att se på deras kroppar hur de vilar in i positionen och deras andetag som guidar de djupare.

Tänk att J A G får uppleva detta varje vecka – att jag får förmedla kärlek till kroppen genom rörelser och andetag på olika sätt, med olika ingång men med samma grund – att kroppen är fantastisk!

Musiken till mina klasser hittar du på Spotify:
Flawless 45min
Förändring 60min

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.