Det går i ett

Jag vill skriva mer, men har så svårt att hitta och ta mig tiden. Det går i ett, kan man säga! Något jag ser väldigt mycket fram emot är att inte längre axla alla roller jag har nu och att kunna skala av, men ändå göra mer och vara mer tillgänglig.

Låt mig förklara. Så här har min måndag sett ut, vilket den ofta gör:
06.30 Vaknar och går upp
07:08 går hemifrån
08:00 På jobb nummer 1 – Förskolan
15:15 rusar till bussen för att åka hem
15:54 kommer bussen, bara 30 min sen
16:31 framme på skolan och hämtar hem mina barn
17:01 börjar laga middagen
18:05 byter om och gör mig iordning
18:45 På jobb nummer 2 – SATS
20:33 veckohandlar på Willys
21:14 packar upp
21:35 På jobb nummer 3 – MammaMage
22:43 skriver detta inlägg
22:50 packar, förbereder morgondagen
23:03 duschar
23:20 lägger mig att sova

Däremellan och under tiden har jag haft fantastiska möten med människor jag tycker om, privat och i min profession. Jag längtar så efter mindre upphackade dagar där jag har flera “kostymer” på mig. Där jag inte behöver svara på mail sena kvällar och helger, utan kanske kan få tid till att göra annat. Där jag inte behöver känna mig otillräcklig på något av mina jobb, där jag inte behöver trolla och ta av min rast för att hinna med alla måsten som ska göras. Jag har 30 arbetsdagar kvar, det är många dagar att navigera fram i livet. Men jag är bäst på att se till att vila när jag är ledig och fyller på med sånt som gör mig glad – om det är att sova mitt på dagen, gå en promenad, kramas, gå på massage eller läsa en bok.

Trots allt – jag gillar mitt liv och min vardag! Jag får göra sånt jag tycker är roligt och det innebär flera roller under en och samma dag. Hur som  – ser framemot att binda ihop mina roller till en – vilken lättnad!

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.