Så jävla tillräcklig

I allt det som är fullkomligt i min operfekthet – jag är flawless och så jävla tillräcklig!

En liten påminnelse till mig själv och till DIG som läser – i allt som är DU just nu, är du perfekt just så! Trots de stormar livet tar dig genom finns kärnan av DIG kvar, du kan förändras, inta nya former och skepnader. Kärnan av dig finns kvar, ditt medvetande och ditt varande.

Dina andetag, dina hjärtslag och dina tankar påverkas av det du upplever, liksom det du upplever påverkar dina tankar, dina hjärtslag och dina andetag. Vad väljer du att fokusera på? Vad behöver du nyfiket utforska och acceptera för att njuta av förändringen, lämna det gamla bakom dig och vara allt det fantastiska som är DU?

Mina ord, mina tankar – skrivna till min klass “Flawless”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.