Längtar efter Yoga Games

På lördag och söndag är det äntligen dags för årets upplaga av Yoga Games i Stockholm och jag längtar! Längtar efter kramar och häng med fina vänner jag inte sett på länge, efter svettiga flöden, efter stillsamma meditationer, föreläsningar och avslutande yin, efter ömma muskler och en kropp som vibrerar av känslor och ett hjärta som slår lyckovolter!

Förra året var jag där som ambassadör för Prana Festival och deltog på 3 klasser per dag, i år är planen 5 klasser per dag. Jag laddar med tidig sänggång kommande kvällar och planerar goda matlådor och snacks att fylla på med mellan klasserna.

Jag ser så framemot denna helg och undrar hur den kommer skaka om mig och vad jag kommer få med mig till mina egna klasser som instruktör. Att få stå på mattan och guidas in i flöden av Simon Krohn, Chad Hamrin, Johanna Andersson, Rusty Wells, Ulrica Norberg mfl känns så lyxigt!

Längtar till Yoga Games

Höga förväntningar – oh yes! Jag vet att de kommer uppfyllas och mer därtill! Har du ännu inte biljett till helgen kan man komma till någon av Yoga Games gratis dropin-klasser eller om det finns plats, betala 400:- per klass på ordinarie schemat! Om inte annat kan man ta sig till Münchenbryggeriet för att mingla och shoppa bland de ca 50 utställarna!

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.