Kan inte sluta le!

En vecka sedan sist och jag svävar just nu som på moln! Tentan gick vägen och arbetsprovet likaså! Jag är numera Licensierad Personlig Tränare och anställd på SATS Väsby! Jag kan inte sluta le! Av så många anledningar!

Det har varit långa dagar, med egentligen ganska lite jobb som ger betalt i form av pengar. Jag har spenderat mina dagar på anläggningen, skrivit på papper, ringt samtal, lärt mig olika datasystem och appar, bokat tider och pratat med människor. Allt det “förarbetet” börjar nu ge utdelning och jag har idag haft min första “riktiga” klient – alltså inte en PT start (ett tillfälle som ingår när man blir medlem) samt tränat en blivande klient och fått den att förstå vikten av att stärka upp den svagaste länken för att nå resultat.

Sa jag att jag inte kan sluta le? Det är så galet kul att prata med människor, lära känna dom och scanna av deras kropp för att sedan välja övningar som kommer få de i balans, starkare och utan smärta!

Jag har varvat mina timmar av förarbete med att hålla klasser – underbara sådana som fyllt mig med energi och närvaro! Imorn ska jag bara arbeta några timmar och sedan fokusera på att packa och förbereda mig för helgens semester uppe i Järvsö…! Som jag längtar!

Just nu är jag så tacksam över att jag följde mitt hjärta och vågade testa mina vingar! Även om jag inte är rik ekonomiskt just nu, är jag rik på så många andra sätt! Att få arbeta med min passion och hjälpa andra människor är så galet kul!! Med tiden kommer även det arbetet jag gör nu att ge utdelning i plånboken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.