Längesedan!

Hej!
Det har hunnit passera många långa månader sedan jag sist skrev här, kanske har du ändå lite koll på vad som skett om du följer mig på Instagram?

Längtan efter att skriva har ökat och jag har så mycket jag vill dela med mig av, om vad som skett sedan senaste inläggen och vad som väntar under 2018. Jag är ödmjuk inför hur du tar emot mina texter, tankar och erfarenheter och hoppas du följer med mig.

Kärnan, av Sofia Sivertsdotter “Strimmor av ljus”
Kärnan är den jag är när personligheten försvinner, göromålen tynar bort och tyckanden och tänkande får vila. Kärnan kan inte dö, inte hata, inte tappa bort sig själv, inte jämföra, vinna eller förlora.

Kärnan blommar i tystnade, ärligheten och naturen. Den fördjupas genom respekt, integritet och en villighet att kämpa för det värdiga. Den växer med avståndet till det som krockar med själen.

Hjälp mig idag att gå inåt innan jag går utåt. Låt mig ta avstamp i kärnan när jag väljer min väg. Hjälp mig att behålla min tro när det stormar, och påminn mig om att alltid fortsätta gå i både med- och motvind.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.