Blown away

Nu blev det så där som jag inte tänkt – alldeles för lång tid sedan jag senast skrev. Livet har rusat på lite extra mycket. Jag har fyllt 40 och firat i tre omgångar, blivit fint grattad av släkt och vänner. Mitt hjärta och hjärna är Blown away av intryck och kärlek.

Att förbereda fest, firande och mat tar både sin tid och energi – men jag älskar att styra upp och laga mat. Det har tagit ut sin rätt och att bli äldre likaså. Sömn har varit min bästa vän efter dessa firanden, som fyllt mig till bredden med kärlek. Fantastiska presenter som jag ödmjukt tagit emot och fått öva på att ta emot, stå i centrum för någon annans givande.

Eftersom jag älskar att ge, jag gör det hela tiden i mitt möte med mina klienter och de som kommer på mina klasser, så är jag bra på att ge! Så när jag fått stå i centrum dessa tillfällen har jag svettats men också njutit av att få ta emot.

Jag tänker att jag ska bli ännu bättre på att ta emot, har du något tips?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.