Workshop på temat RawFusion

Ikväll har jag hållt en workshop på temat RawFusion. I samarbete med Studieförbundet blev jag bjuden att under tre timmar  prata om och vägleda deltagarna in i rawfood och växtbaserad kosthållning. Tillsammans lagade vi:

  • smoothie gjord på mandelmjölk
  • kladdkaka gjord på mandelresterna
  • raw lasagne
  • varm bovetegröt
  • raw bovetegröt

rawfusion lasagnerawfusion kladdkakaTack Emelie för de fina bilderna från kvällen.

Med sig hem fick de såklart recepten så att de själva ska kunna laga maten i sitt kök, en del extra recept att prova och förhoppningsvis massa inspiration till att fortsätta experimentera och vara nyfiken på nya ingredienser och smaker.

Jag älskar att få prata om mat, om hur det vi äter ska vara gott och göra oss gott. Det behöver inte vara så krångligt, om man låter nyfikenheten leda en in mot nya rätter att prova och smaker att uppleva. Plötsligt har man lagt till sig nya vanor, ingredienser och lagt sig av med livsmedel som inte gör en gott.

rawfusion

Vill du kanske ha en workshop du med? Hemma i ditt kök? Jag erbjuder Workshop – Gott som gör Gott, med flera olika teman.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.