12 pumpafavoriter

Så här i oktober finns det massor av matpumpor i butikerna att köpa med sig hem, och jag är en storätare av pumpa, både i maträtter där den ugnsbakas eller skivas ner i grytor, eller omvandlad till pumpapuré för att vara en bas i en mängd olika frukostar, mellis och efterrätter. Jag tänkte dela med mig av mina 12 pumpafavoriter!

För att göra din egen pumpapuré, som är basen i många recept:

Pumpapuré

Frukost

Chiapudding med yin & yang

Chiapudding yin & yang

Plättar

 

 

 

Pumpa & quinoagröt

 

 

Pumpayoghurt

 

 

 

 

 

American pumpkinpancakes

Raw bovetegröt

 

 

 

 

Muffins

Desserter

Pumpkin cheesecake

Pumpakaka

 

 

 

 

 

Chokladmousse

Middag

Pumpa- & kikärtsfalafel

Gratäng på linser och getost

 

 

 

 

 

 

Blir du lite extra sugen, boka in dig på en workshop med mig. Jag har med mig allt som behövs, och du bjuder hem dina nyfikna och intresserade vänner för en härlig stund i ditt kök då vi tillagar en massa olika “Gott som gör gott” Du kan läsa mer här, eller maila mig på hej@harligavardag.se 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.