Att skapa något nytt!

Som för många av oss, går veckorna snabbt förbi i vardagens bestyr, glädjeämnen, motstånd, borden, krav och längtan! Jag gillar min vardag och den frihet jag har skapat för mig själv, som egen företagare. Jag älskar att skapa något nytt!

Att få lägga mycket av min tid på det jag älskar – sekvensera klasser, planera event, möta människor och inspirera på olika sätt – det är såå kul!

Det senaste året har verkligen bjudit mig in på en resa som lärt och utvecklat mig som person. Jag lär mig om mig själv nästan varje dag, och gör misstag, feltramp och når framgång. Vägen är långtifrån spikrak, snarare ett nystan av småvägar – vilket är både frustrerande och roligt! Vissa dagar vill ge upp och inte behöva kämpa så hårt för det jag tror på, andra dagar så “faller saker i mitt knä” och jag njuter av framgång!

Jag har en dröm, om något stort, något läskigt och superkul! 2020 ska det bli verklighet – det är min starka intention och plan. Det är det som gör att jag inte ger upp eller lägger mig ner. Det är det som är min drivkraft, det plus en längtan om att slippa oroa mig.

Jag har tankar om att förändra www.harligavardag.se som från början var en blogg/dagbok om livet som nybliven småbarnsmamma, till att bli mitt företag och filosofi i livet! Jag gillar att skriva och göra inlägg, men det sker så sällan och utan kontinuitet att jag mest har dåligt samvete för sidan!

Jag är redo för att skapa något nytt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.