Yin – Jag är Här, Jag är Nu

Publicerad den:15 mars 2020
By Härliga Var Dag

När det inte är som vanligt, gör jag något ovanligt. Nämligen en Live sändning på min Instagram. Jag har sedan januari 2017 startat mina söndagar med att guida en yinyoga på SATS Väsby, och längtan efter att fortsätta guida är stor. Temat under denna yin var Jag är Här, Jag är Nu och som alltid när jag guidar är intentionen att landa i stillhet, i en position som passar Dig just nu, fri från krav eller prestation. Att leta sig till det josiga och närande – det som fyller dig.

Jag startade klassen med något ovanligt för mig under mina klasser, nämligen shaking / dans. Till P!nk och låten “I am here” – en låt som alltid får mig att uppskatta det jag har just nu, ibland skrattar jag ibland gråter jag. Därefter landade vi i en längre stund för att skapa kontakt med andetaget och ta hjälp av mantrat Jag är Här, Jag är Nu.

Under klassens gång läste jag texter ur Sofia Sivertsdotters bok “Strimmor av ljus”– Trygghet– Framsidor– DjupHennes ord är som bomull för själen och finner alltid en tröstande väg in i mig.

Positionerna, som vi landade i, med hjälp av det man har hemma, kanske bolster och block eller kuddar från sängen och soffan, var dessa:– Twisted banana, H/V 4 min– Rebound– Brygga med stöd, 5 min– Sjöjungfru, H/V 4 min– Rebound– Fisk, 4 min– Bakåtfälld fjäril, 4 min– Stilla vila, 9 min

Musiken till klassen hittar du på min Spotify och om du vill bli guidad av mig, finns klassen på Youtube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor.